Lloguer de boxes amb elevadors

 

En moltes ocasions, ens cal fer petites reparacions en el nostre vehicle, canviar l'oli o el filtre. El taller automòbil "Pro Service" té a la seva disposició la possibilitat de llogar per hores un box equipat amb elevador a Barcelona.
 
 
 
El box amb elevador, estarà equipat amb: carro d'eines complert, banc de treball i extractor d'oli, instal·lació d'aire comprimit i els estris necessaris per a qualsevol reparació.

 

 

 

 

Sovint, ens trobem amb el gran inconvenient de no tenir a la nostra disposició una infraestructura adequada, les eines necessàries o els coneixements necessaris. Per tot això, llogar un elevador per a cotxe a Barcelona, al taller "Pro Service" és la solució perfecta per estalviar-se uns bons diners al taller. A més tindrà sempre a la seva disposició eines necessàries i a mecànics professionals, que sempre podran assessorar-lo en qualsevol tipus de dubte.

 

 

 

El taller automòbil "Pro Service" disposa d'un espai habilitat i totalment equipat per dur a terme les reparacions necessàries i el manteniment del nostre vehicle per compte propi. En el cas que el treball el superi, els nostres tècnics estaran a la seva disposició per ajudar-lo. A més si necessita algun recanvi per al manteniment o reparació del seu vehicle, nosaltres el farem a un preu assequible i sense la necessitat de desplaçar-se per comprar-lo. També, li podem proporcionar oli de motor d'alta qualitat a molt bon preu, pagant només el que necessiti, li vendrem la quantitat justa i necessària d'oli per a la seva motor.

 

 

 

És una opció econòmica, es preguntarà sobre el preu de llogar un box amb elevador, nosaltres li oferim des només 18,00 € l'hora de lloguer d'elevador a Barcelona. Els boxes estan completament equipats per realitzar qualsevol arranjament o tasca al seu vehicle.

 

És NECESSÀRIA reserva prèvia.
 
 
 
No dubti en contactar amb nosaltres i reservar la seva plaça amb elevador de cotxe.


Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde