Arranjament Carrosseria BMW Sèrie 5

L'ús continu de l'cotxe comporta l'aparició de diferents danys de la carrosseria que poden ser causats per aparcaments o entrades a garatges de manera descuidada, també poden aparèixer danys per cops d'objectes estranys (com pedres que volen des de sota les rodes). Hi pot haver trencaments procedents d'accidents de trànsit i xocs, per a la seva restauració es requereix un treball més complex.

 

Fins i tot tenint danys menors en la carrosseria, es recomana prendre mesures oportunes per reparar-los. Si hi ha danys a la pintura de el cotxe, s'augmenta significativament la probabilitat que aparegui oxidació. Això, posteriorment comportarà reparacions més complexes amb uns costos més elevats.

 

 

 

 

 

 

És preferible realitzar la restauració de la carrosseria de l'cotxe en un centre especialitzat, ja que en el cas d'un mal treball, perilla la seguretat dels passatgers de l'cotxe. A més, aquest tipus de reparació, com la restauració de la geometria de el cos de l'cotxe, requereix equips professionals, ja que en cas contrari l'recuperar els paràmetres originals de fàbrica de l'cotxe és una cosa impossible.

 

El taller mecànic "Pro Service" és un centre de reparació de carrosseries a Barcelona d'alta qualitat, tots els nostres tècnics són especialistes en el seu treball. Per executar les diferents tasques, s'utilitzen les millors eines i màquines, gràcies a les quals es garanteix la màxima qualitat en cada treball realitzat.

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde