Calcular el preu per pintar el cotxe a Barcelona

 

Segurament hauràs vist infinites ofertes de servei de pintura professional de cotxe a Barcelona, en diferents plataformes com wallapop, milanuncios, etc. Aquests anuncis prometen deixar els seus cotxes com nous a un preu molt més baix que en els tallers de xapa i pintura professionals. S'ha de tenir molta cura escollint a el personal qualificat ja que en un futur no tan llunyà salten a la vista els detalls de la feina que van fer i es comença a entendre el perquè d'aquest preu tan baix.

 

En ocasions els propietaris dels cotxes simplifiquen el preu de pintura de cotxe pensant exclusivament en el cost dels materials. Però en els processos i treballs de pintura cal tenir en compte moltes més factoras. Per si no ho sabies, el cost de la pintura és tan sols una quarta part de l'preu total d'un treball ben fet de pintura de cotxe.

 

 

 

A part dels materials per pintar el cotxe, és important:

 

 

  • Personal qualificat per pintar el cotxe a Barcelona

 

Un tècnic - pintor qualificat, amb totes les seves títols, la seva habilitat i la seva experiència pot pintar cotxes a casa, però allà no té tot el que necessita perquè l'acabat sigui realment professional. És un punt en el qual ens hem de fixar a l'hora


Els pintors professionals solen realitzar diferents cursos de formació per part de les diferents marques de fabricants de productes de pintura sobre els nous materials que es fan servir, etc. L'experiència de pintor va augmentant, d'aquesta manera poden realitzar treballs d'última generació a diferència d'un pintor "normal" potser no sàpiga com fer exactament, quina pressió de bufat usar, proporcions exactes que ha de tenir la barreja de la pintura ...

 

 

  • Cabina de pintura per pintar el cotxe

 

Les cabines són possiblement el material més car, aparatós i, a el mateix temps, vital que ens trobarem en tot el procés de pintura de cotxe. Es coneixen també com forns de pintura. Aquestes cabines tenen una doble funció.

 

1. Mantenen un entorn lliure de partícules ja que absorbeixen l'aire i el filtren per impedir que tant les impureses en suspensió de l'ambient es dipositin en les peces que volem tractar com que surtin a l'exterior.
 
 
 
2. Les cabines de pintura mantenen una temperatura constant a l'interior, d'aquesta forma es pot controlar o accelerar el procés d'assecat de la pintura. Una altra funció important és la bona il·luminació dins de la cabina de pintura, així permet tenir una impressió el més precisa possible de l'estat de la feina que estem realitzant.
 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde