Com arreglar el sostre de l'cotxe

Com arreglar el sostre de cotxe és una pregunta molt comuna a la província de Barcelona. És molt comú a causa de que la tela de l'sostre es desenganxa a el cap d'uns anys de vida del seu vehicle. Sobretot, a les zones costaneres on les temperatures són altes i també la humitat és elevada.

 

Molts usuaris de cotxes es pregunten, com arreglar el sostre de l'cotxe ja que les condicions d'humitat i temperatura de Barcelona provoquen que amb el temps la cua de l'entapissat es ressequi i es enlairament de l'entapissat de el sostre del seu cotxe.

 

 

 

Tots els clients que vénen al nostre taller, es pregunten com arreglar el sostre de l'cotxe. Sobretot, s'ha de tenir en compte que la tela que s'ha desprès de el sostre del seu cotxe no es pot tornar a enganxar, és a dir no es pot arreglar amb el mateix entapissat que ha caigut. El motiu és que el que es desprèn és l'escuma de la tela, és a dir la part foam. L'escuma es queda enganxada a la peça de l'sostre del nostre cotxe i la tela en si es queda penjant d'una manera descuidada i que de seguida pot observar a simple vista. S'ha de tenir en compte que no es pot tornar a enganxar de cap manera, seria un treball nyap descuidat, algunes persones el subjecten amb grapes o xinxilles, però això més aviat sembla una broma o una solució a curt termini.

 


 

Al taller de tapisseria "Pro Service.cat", els nostres experts arreglaran els defectes i problemes que tingui el sostre del seu cotxe. Oferim el servei de retapizar el sostre de l'cotxe a Barcelona amb garantia de satisfacció i de qualitat de servei. El nostre personal sempre està a la seva disposició per guiar-lo en l'elecció i combinació dels materials i colors per entapissar el sostre del seu cotxe. Li oferim la solució perfecta per arreglar el sostre del seu cotxe d'una manera duradora.

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde