Com reparar el sostre de cotxe?


 

En primer lloc, abans de començar el procés de reparació de sostre, ha de saber que la tela caiguda i / o desenganxada de l'sostre no té solució, s'ha de canviar aquesta tela per una nova.

 

 El primer pas consisteix a desmuntar el sostre i treure'l de l'cotxe. És un procés que s'ha de realitzar per professionals perquè s'han de desmuntar diferents peces de l'sostre de cotxe i s'ha de tenir cura de no danyar-les. També ens hem de fixar en com es munten les peces per després instal·lar el sostre ja reparat de cotxe.

 

 

Per desmuntar el sostre de cotxe i treure'l de una forma més fàcil, sempre hem de reclinar els seients a l'màxim, tindrem més espai per treure-ho a l'exterior des del maleter.

 

Un cop desmuntat el sostre, traurem la tela vella i procedirem a netejar tota l'escuma i brutícia que observem en la superfície de sostre.

 

Per entapissar el sostre s'ha d'seleccionar una tela Foam especial, al taller Pro-Service.cat oferim molts colors i varietats d'aquesta tela.

 


El procés d'entapissat s'ha de realitzar de forma acurada i pacient. S'ha d'aplicar una capa molt fina de cola especial, anirem pegant per trossos o zones perquè no s'originin arrugues o aire entre el sostre i la tela.

 

 

Una vez que hemos tapizado el techo de coche, se ha de dejar en reposo durante unas 8 horas para que el tapizado se asiente mejor, lo montaremos después con cuidado para no mancharlo ni dejar huellas.

 

 

Para ver cómo desmontar el techo del coche, pase al siguiente enlace:

 

 

CÓMO DESMONTAR EL TECHO DEL COCHE

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde