Entapissar Audi A3

El nostre taller de tapisseria "Pro Service.cat" treballa amb una gran varietat de materials utilitzats en la tapecería dels cotxes a Barcelona. Els materials més populars, a causa de les seves excel·lents característiques en el rendiment són la ecopell i el alcantara.

 

La ecopell posseeix gairebé els mateixos avantatges que la pell natural. És un material molt pràctic a un preu més reduït. És un material molt elàstic per la qual cosa no es produiran arrugues en els seients al llarg de el temps. D'altra banda, és fàcil de netejar, altament resistent als danys, no absorbeix olors, no perd la seva elasticitat i no es deforma.

 

A continuació li mostrem el nostre treball de tapisseria de l'interior d'aquest magnífic Audi A3:

 

 

 

 

El taller de tapisseria "Pro Service.cat" també vam realitzar el entapissat dels cotxes a alcantara. És un material que és fins i tot més pràctic que la pell. És molt fàcil de mantenir, és durador i altament elàstic. És un material que té una gran varietat de colors, el que ajuda a cobrir tot tipus de desitjos i necessitats dels nostres clients. A la següent foto pot veure el sostre d'aquest Audi A3 entapissat en alcántara.

 

 

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde