Entapissar el pom, el canvi de marxes i el fre de mà

 

És fonamental i important el bon manteniment de l'interior del nostre cotxe. Ha d'estar en bon estat no només el motor o la pintura exterior de l'cotxe, sinó també l'interior del nostre vehicle, per a això la tapisseria s'ha de cuidar i renovar amb el pas de temps.

 

 

El taller de tapisseria Pro Service.cat ofereix servei de tapisseria de la palanca de canvi i fre de mà, podrà donar un aspecte nou i cura al seu vehicle, això farà que el valor del seu cotxe no baixi a causa d'un aspecte desgastat o descuidat.
 
 
 
Després dels seients, el pom, és la part de l'interior de el cotxe que més es desgasta i es ratlla a causa d'un ús habitual. Aquest fet fa que l'aspecte de l'cotxe es vegi envellit i descuidat, al taller de tapisseria Pro-Service.cat confeccionem fundes i tapisseries a mida, s'ofereixen dissenys individualitzats, tapisseria personalitzada segons el cotxe i els desitjos de cada client.

 

 

 

El fre de mà és una peça de cotxe que està en constant moviment, això produeixen unes arrugues que amb el pas de temps poden arribar a esquerdar-se i produir trencaments en la tapisseria de el fre de mà del seu cotxe. La millor solució és treure la funda de tapisseria antiga i canviar-la per una de nova.

 

Entapissat de funda de el canvi de marxes i fre de mà com l'original.

 

Al taller Pro-Service.cat se segueix les costures de el model original en el procés de creació de la tapisseria nova, es treu un patró seguint la peça original i marcant-, després la tallem i la cosim amb una màquina especial de pells.

 


 

 

La part més entretinguda de el procés de tapisseria de el pom sol ser el procés de desmuntatge i muntatge. Cada model de cotxe té el seu propi sistema de muntatge i desmuntatge de l'pom de el cotxe i de el fre de mà. Per això, es recomana realitzar el procés de entapissat, desmuntatge i muntatge de les peces només a un personal qualificat, així s'evitaran problemes i trencaments innecessàries.

 

 

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde