Entapissar les portes de Toyota Verso

Com entapissar una porta de cotxe per passos?

 

 

A continuació, els vam explicar els nostres passos per entapissar les portes del seu cotxe.
 
 
 
1 - S'han de desmuntar els panells de les portes. Cada fabricant de cotxes té la seva manera de fixar aquests panells (pot ser amb grapes, cola, cargols especials, etc.).

 

 

 

 

2 - S'han de desconnectar tots els components elèctrics de les portes (per exemple, altaveus, les centraletes, etc.)
 
 
 
3 - S'ha de ser curós per desmuntar la vareta metàl·lica de la maneta interior obre portes. Es pot trencar amb facilitat.

 

 

 

 

4 - S'ha de treballar el entapissat de el panell en un lloc còmode.

 

 

5 - S'ha de treure el material d'entapissat que està en mal estat. S'ha de fer amb molta cura per no trencar cap comandament de la porta.
 
 
 
6 - En funció de model de cotxe, s'haurà de treure el agafador, pot estar muntat amb cargols o un altre element.

 

 

7 - Amb un líquid especial s'ha de netejar el panell de la porta i així treure també les restes de la tela.
 
 
 
8 - S'ha de preparar el nou material (pell o tela) que es va a aplicar en el panell de la porta de l'cotxe. S'ha d'utilitzar una cua especial a pressió.
 
 
 
9 - Durant el procés d'enganxat de l'material, s'han de seguir les instruccions exactes de fabricant. La millor manera d'enganxar la tela és fer-ho des del centre cap a fora. S'ha de tenir la tela molt estirada i evitar les arrugues.
 

 

10 - A l'acabar el procés d'enganxat de la tela o pell, haurem tallar el material sobrant utilitzant una eina adequada per al procés.
 
 
 
11 - Perquè la cua s'adhereixi millor i el resultat sigui professional, haurem de deixar la peça entapissada al forn especial per a unes 5 hores.
 
 
 
12 - Finalment, s'ha de muntar la porta seguint els mateixos passos de el procés de desmuntat només que al revés. Cal tenir una cura especial per evitar trencaments i connectar correctament tots els cables i components.

 

El més important, és sempre consultar amb el fabricant oficial i seguir les seves pautes per desmuntar i muntar les peces de l'cotxe, en cas contrari es poden produir errors innecessaris i / o avaries en el seu vehicle.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde