Entapissar seients de cotxe a Barcelona amb garantia

 

Tapisseria mixta de seients de cotxe a Barcelona:

 

Els nostres clients, la gran majoria són de Barcelona i rodalies. Tenim una ubicació on la major part de el temps fa molt de sol i especialment a l'estiu molta calor ... Les tapisseries de pell són molt resistents i amb un acabat de qualitat excel·lent. Com a punt negatiu podem destacar la calor que donen aquest tipus de tapisseries, fins i tot molts clients comenten que és incòmode conduir perquè en ocasions acabes suant ... Com a solució, oferim la tapisseria mixta de tela i cuir, combinem la imatge i l'efectivitat. Les parts centrals dels seients, és a dir, aquelles on es recolzen l'esquena i les cuixes, solen anar recobertes de tela, mentre que les exteriors, és a dir les vores, de pell.

 

 

 

L'opció barata seria entapissar les parts centrals en dubte, mentre que l'opció de més qualitat serà la de l'alcántara. Alcántara és un material innovador, dóna un aspecte luxós al nostre vehicle i és molt fàcil de sostenir i cuidar. A més, destaquem com un gran avantatge, és que no l'afecta tant la temperatura i fixa bé el cos a l'assentament. Aquest material no ho trobaràs tan fàcilment en l'equipament d'un cotxe, llevat que sigui un model "Premium" o una variant topall de gamma. En Pro-Service.cat oferim dissenys personalitzats amb garantia de qualitat.

 

 

 

Preu de tapisseria mixta dels seients de l'cotxe:

 

 

El preu d'entapissat dels seients de l'cotxe depèn de la selecció de l'material i també de la dificultat de el disseny i treball a realitzar en general.
 
Oferim dissenys personalitzats comptant amb els desitjos dels clients. Donem garantia de qualitat i de servei.
 
 
 
Per entapissar els seients de cotxe es requereix un mínim de 4 dies de treball.

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde