Entapissar volant Opel Corsa OPC

 

 

Al taller Professional "Pro-Service.cat" som admiradors de tots els cotxes, cada marca i model són alguna cosa especial i diferent. En aquesta entrada hem publicat les fotos detallades de com ha quedat el nostre últim treball d'entapissat de volant en alcántara d'aquest Opel Corsa groc. A la foto de continuació els vam mostrar de com era el seu aspecte abans de l'magnífic canvi.

 

 

L'entapissat de volant és una cosa important que s'ha de fer quan la pell del seu volant està desgastada, ha de tenir una subjecció perfecta per evitar la pèrdua de control de l'conductor. 

 

 

 

Com pot veure al taller "Pro-Service.cat" res és impossible, cada disseny és únic i personalitzable. Encara és poc cognoscible la alcántara com un material de entapissat de volants i en general de l'interior de la sala de cotxe ... Però és un material que està guanyant el seu terreny en el mercat i sector. És un material molt resistent i de fàcil manteniment, a més el seu aspecte és de vellut que li dóna un toc de luxe a l'interior de l'cotxe.

 

 

 

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde