Entapissar volant a Barcelona

Materials per entapissar el volant a Barcelona:

 

Per a la tapisseria de l'volant d'el cotxe, els materials més populars són la pell i el alcántara. El alcántara es diferencia per la seva superfície de vellut, gràcies a això les mans es subjecten millor amb un menor lliscament, el que proporciona un major control de l'volant. A causa d'aquestes propietats, és un material molt habitual per entapissar els volants dels cotxes, especialment per a un estil de conducció esportiu, ja que aquest exigeix un major control de l'volant. Un altre avantatge de l'alcántara és el seu preu competitiu, no es descoloreix en la seva exposició a el sol i és fàcil de netejar i mantenir. A més a l'estiu no s'escalfa ia l'hivern reté la calor per més temps.

 

 

 

 

Preu i el temps d'entapissar el volant:

 

El preu de tapisseria de l'volant en pell varia segons cada cas. Es poden combinar diferents colors.
 
El temps necessari per entapissar el volant varia segons la dificultat de el disseny i el material escollit; mínim s'empren 5 hores de treball.

 

 

 

Garantia de entapissat de volant a Barcelona, a "Pro Service":

Gràcies a l'exclusiva utilització de materials de màxima qualitat, equips d'última generació i el treball d'un personal experimentat, li donem una garantia per a tot tipus d'entapissat de volant.

 

 

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde