Entapissat de Volkswagen Passat CC

 

Al taller professional de tapisseria a Barcelona, "Pro-Service.cat" es realitzen entapissats de diferent nivell de dificultat. Cada cotxe té la seva personalitat i és únic, nosaltres ajudem a treure-li el màxim partit.

 

 

Els cotxes alemanys es diferencien per tenir l'interior de vehicle, millor dit els seients amb diferents formes. Això implica que el procés d'entapissat és unpoco més costós i es triga més temps en realitzar-lo.

 

 

Al entapissat d'aquest Volkswagen, el nostre client ha escollit el clàssic color negre amb fils blancs i negres. Ens encanta com ha quedat el resultat final. És un color molt clàssic i elegant.  

 

 

 

El material escollit pel nostre client ha estat l'eco-pell per les seves magnífiques qualitats.

 

 

L'eco-pell és un material molt pràctic a l'hora de mantenir, a un preu més reduït que la pell tradicional. És un material molt elàstic per la qual cosa no es produiran arrugues en els seients al llarg de el temps.

 

 

 

 

Garantia de entapissat en Pro-Service.cat:
 
 
Gràcies a la utilització de materials només de màxima qualitat, equips d'última generació i el treball d'un personal experimentat, li donem una garantia per a tot tipus de fundes i cobreseients a mida per al cotxe a Barcelona.
 
 
 
"Pro Service" li garanteix el compliment de tots els requisits i desitjos de el client de la forma més eficaç i en el menor temps possible.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde