Entapissat de volant de cotxe a Barcelona


 

Si encara no té clar el disseny de l'entapissat, els nostres professionals l'ajudaran realitzant un esbós en funció dels seus desitjos i necessitats.

 

 

Per a la entapissar el volant de l'cotxe, els materials més populars són la pell i el alcántara. El alcántara es diferencia per la seva superfície de vellut, gràcies a això les mans es subjecten millor amb un menor lliscament, el que proporciona un major control de l'volant. A causa d'aquestes propietats, és un material molt habitual per entapissar els volants dels cotxes, especialment per a un estil de conducció esportiu, ja que aquest exigeix un major control de l'volant. Un altre avantatge de l'alcántara és el seu preu competitiu, no es descoloreix en la seva exposició a el sol i és fàcil de netejar i mantenir. A més a l'estiu no s'escalfa ia l'hivern reté la calor per més temps.

 

 

El segon material més usat per entapissar el volant de l'cotxe a Barcelona, és la pell en diferents textures (llis o perforat). Posant-se en contacte amb el taller de tapisseria a Barcelona - "Pro Service.cat", els nostres professionals l'assessoraran en l'elecció de l'material i disseny òptim segons el saló, el model i la marca del seu cotxe. Entapissar el volant en pell és l'opció perfecta per a aquells que vulguin portar el seu cotxe a un nivell superior de confort i luxe.

 

 

Entapissar el volant en pell no només és eficient i respectable, a més és molt còmode d'utilitzar. Això es deu al fet que la pell és un material molt fort, capaç de suportar importants tensions mecàniques, no es descoloreix exposat a el sol i no es fa malbé amb la humitat. És molt fàcil de netejar i de tenir cura. A més conserva les seves propietats i imatge durant molt de temps. Per tot això, entapissar el volant de l'cotxe amb pell és ideal per als més exigents, aquells que valoren la practicitat, l'exclusivitat, la comoditat i el luxe.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde