Entapissat de volant

 

Per tal de sentir el cotxe, el seu moviment, dimensions i poder reaccionar als canvis i condicions de la carretera, les mans de l'conductor han d'estar bé i còmodament col·locades sobre el volant de l'cotxe. S'ha d'excloure la possibilitat d'un lliscament incontrolat i hi ha d'haver la màxima comoditat en la retenció per controlar el volant a l'màxim.
 
 
 
Durant un llarg ús del seu vehicle, el volant pot tenir rascades, zones desgastades, el que no només empitjora l'aspecte de l'interior del seu cotxe, sinó que també redueix significativament les sensacions tàctils a l'conduir. Per tal de crear un còmode per al tacte en la conducció i estèticament per a la vista, es realitza la tapisseria de l'volant al cotxe.

 

          

 

 

 

El taller especialitzat de tècnics en l'automòbil - "Pro Service" ofereix una àmplia varietat de textures i colors de la pell per entapissar el volant de l'cotxe a Barcelona.

 

 

          

 

 

 

Materials d'entapissar el volant:

 

Per a la tapisseria de l'volant, els materials més populars són la pell i el alcantara. El alcantara es diferencia per la seva superfície de vellut, gràcies a això les mans es subjecten millor amb un menor lliscament, el que proporciona un major control de l'volant. A causa d'aquestes propietats, és un material molt habitual per entapissar els volants dels cotxes, especialment per a un estil de conducció esportiu, ja que aquest exigeix ​​un major control de l'volant. Un altre avantatge de l'alcantara és el seu preu competitiu, no es descoloreix en la seva exposició a el sol i és fàcil de netejar i mantenir. A més a l'estiu no s'escalfa ia l'hivern reté la calor per més temps.
 
 
 
El segon material més usat per entapissar el volant és la pell en diferents textures (llis o perforat). Posant-se en contacte amb "Pro Service", els nostres professionals l'assessoraran en l'elecció de l'material i disseny òptim segons el saló, el model i la marca del seu cotxe. Entapissar el volant en pell és l'opció perfecta per a aquells que vulguin portar el seu cotxe a un nivell superior de confort i luxe. Entapissar en pell no només és eficient i respectable, a més és molt còmode d'utilitzar. Això es deu al fet que la pell és un material molt fort, capaç de suportar importants tensions mecàniques, no es descoloreix exposat a el sol i no es fa malbé amb la humitat. És molt fàcil de netejar i de tenir cura. A més conserva les seves propietats i imatge durant molt de temps. Per tot això, entapissar el volant de l'cotxe amb pell és ideal per als més exigents, aquells que valoren la practicitat, l'exclusivitat, la comoditat i el luxe.

 

 

 

 

Avantatges d'entapissar el volant a Barcelona:

 

·         Assegurar adherència segur i còmode.

·         Augment de l'ergonomia de l'volant, el que s'aconsegueix a causa de l'augment del seu gruix.

·         Millora de la imatge del seu saló de cotxe gràcies a l'entapissat.

 

 

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde