Neteja de l'cotxe integral Off Road

 

Al taller professional de tapisseria "Pro-Service.cat" tenim amplis serveis de neteja de cotxe exterior i interior a Barcelona. Des d'un aspirat i una neteja bàsica, fins a un neteja integral de tot tipus de detalls del teu vehicle. Posa't en contacte i et donarem el teu pressupost personalitzat segons les necessitats de neteja.

 

 

Els nostres serveis: aspirat normal, neteja especial de plàstics, neteja integral, neteja de tapisseria i cuir, neteja de vòmits i taques difícils en la tapisseria, neteja especial, neteja de seients, neteja interior sostre, neteja de sòl, eliminació d'olors (inclòs olor de tabac), neteja de llantes, abrillantat de tubs d'escapament, eliminació de calç en els vidres, rentat i desgreixatge de l'motor, tractament anti-pluja per a les llunes, nutrició i restauració i / o regeneració de l'cuir, neteja de cadires de nadó, rentat de motos, rentat carrets nadó, polit de fars, polit i abrillantat de carrosseria, etc.. 

 

 

 

Per a una neteja més exhaustiva i integra, combinarem l'aire a pressió i un raspall fort a l'interior del teu cotxe, així aconseguirem retirar les partícules de sorra, branquetes i altres tipus de brutícia que es trobi més agafada o subjecte del normal. Si després d'aquest procés el sòl no quedés perfecte, recorreríem a una altra maquinària més fort com el corró pneumàtic o el tornado.

  

Si una neteja normal no deixa els plàstics impecables, pulverizaremos l'Off Road sobre ells, peça per peça, per desincrustar tota la brutícia acumulada. Amb els plàstics humits fregarem amb un pinzell especial aquestes zones de difícil accés, com reixetes, guanteres, panells de les portes, quadre de comandament ... Posteriorment, per l'assecat emprarem aire a pressió i un drap de microfibra suau.

 

 

El taller professional de tapisseria i neteja de l'cotxe "Pro-Service.cat" dóna garantia en tots els serveis.

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde