Neteja integral de tapisseria de cotxe


 

En el nostre taller de tapisseria a Barcelona "Pro-Service.cat" oferim gran varietat de serveis per al seu vehicle. Un dels serveis essencials per a tot automòbil és la seva neteja i manteniment. En el nostre taller de tapisseria i neteja de cotxes oferim diverses opcions de neteja de cotxe que s'adapta a les seves necessitats i el seu pressupost.  

 

 

 

Com hem dit, oferim servei de neteja a mida de les necessitats i desitjos dels nostres clients. Des simple aspirat de sòl fins neteja de el sostre del seu vehicle. A més realitzem eliminació de males olors incloent vòmit i tabac.

 


 

 
 
Una neteja completa amb el rentat integral de cotxe suposa un aspirat complet de tota la tapisseria i moqueta. Després fem un rentat de cèrcols de les portes, tots els plàstics interiors, els vidres i miralls interiors, les estoretes i rentat de seients llevant taques i brutícia tant en teixit com en pell.

 

 

Per un suplement en el preu es pot realitzar un rentat de carrosseria amb productes especials parra neteja d'insectes. Farem rentat de llantes a mà, a més abrillantaremos els pneumàtics i passos de roda. D'altra banda podem polir la superfície de l'cotxe proporcionant un efecte mirall.

 


 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde