Netejar tapisseria cotxe, tèxtil i cuir

 

En el nostre servei de neteja de tapisseries va inclòs el rentat de les estoretes del seu cotxe, així com l'aspirat i neteja a fons de terra. A més netejarem el sostre del seu vehicle i al maleter, amb previ aspirat i raspallat. A l'acabar per descomptat, li retornarem el seu vehicle completament sec i impecablement net.

 

 

 

Continuarem amb la neteja del seu tapisseria de cotxe.

 

Si el seu tapisseria és de tela, humitejarem les peces a netejar i pulverizaremos el producte especial "off road", raspallant la tela en totes direccions per eliminar del tot la brutícia de tota la trama de el fil. Amb una bomba d'aigua i una aspiradora especial de succió anirem donant passades amb aigua i succió fins que el seient quedi net, després d'això ho deixarem completament sec amb un drap i aire a pressió.

 

 

Indiferentment de el to de la pilota de la seva tapisseria (fosca o clara), passarem per la peça un raspall suau per obrir el porus de la pell i així poder eliminar millor la brutícia incrustada. A continuació pulverizaremos un producte especial de "cuir fort" i fregarem per tota la superfície prestant especial atenció a les costures fins deixar-lo completament net. Finalment, el assecarem tot amb un drap i aire a pressió.

 

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde