Passos a seguir per preparar un para-xocs per a la fase de pintura

Abans de començar el procés de pintura de el para-xocs de cotxe, hem de assegurar-nos que la superfície que treballarem està perfecta. Haurem treure les imperfeccions visibles, com ara encenalls despreses o superfície irregular.


 

El següent que farem serà netejar el nostre para-xocs. És molt important fer-ho de forma correcta:

  • El rentem amb aigua i sabó per eliminar qualsevol brutícia.
  • Li vam passar un dissolvent especial (hem d'evitar l'ús d'acetona).
  • Traiem el restant de l'dissolvent amb una pistola de bufat.

 

 

En el moment de tenir la superfície totalment neta hem d'aplicar la imprimació. La seva funció és facilitar l'adherència de la pintura a les capes exteriors de l'plàstic del nostre para-xocs. Hi ha dos tipus d'imprimació, la mono-component (només imprimació) i la de doble component (imprimació + aparell).
 
El següent pas és molt important, es tata de l'aplicació de la massilla per omplir els desperfectes com buits, esquerdes i ratllades que pot tenir la superfície del nostre para-xocs. És essencial i important utilitzar una massilla especial per a aquest tipus de plàstics. Es tracta de massilles que es caracteritzen per ser més flexibles i elàstiques que les de polièster o fibra de vidre, a més tenen menor índex de porositat.

 

Després d'aplicar la masillatenemos d'esperar que s'assequi abans de polir la superfície del nostre para-xocs.
 
 
 
L'última fase abans de començar a pintar el para-xocs és l'aplicació de l'aparell. Aquest pas consisteix en un producte de farciment que aconsegueix que la pintura es deformi elàsticament i recuperi el seu estat original després d'haver produït un impacte. En aquest cas l'aparell només s'aplica si hem fet servir una imprimació mono-component, ja que la de doble component ja incorpora l'aparell. Acabarem aplicant un paper de vidre molt fina.

 

 

Finalment, hemosllegado a la fi de la fase de reparació i preparació de la superfície de l'para-xocs de cotxe. Podrem començar a pintar-lo. És un procés bastant llarg i complex (sobretot, depenent de la complexitat de la reparació). S'han de tenir en compte molts detalls i tenir una especial minuciositat i atenció durant tot el procés.
 
 
 
Al taller de xapa i pintura de Barcelona "Pro-Service.cat" oferim garantia en el servei de pintura de l'cotxe. Poseu-vos en contacte i l'informarem de tot en detall.
 
 
 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde