Pautes a tenir en compte per pintar un cotxe per peces a Barcelona

És essencial desmuntar totes les peces possibles de el cotxe abans de començar el procés de pintura. Gràcies a aquest procés de desmuntatge de peces de cotxe, el resultat final serà molt més minuciós i tindrà un millor acabat. També cal tenir en compte que hi ha peces de el cotxe que és millor evitar de desmuntar sinó simplement empapeladolo.

 

En els cotxes tenim els elements com manilles, pilots, fars, retrovisors ... que podem desmuntar i així la pintura serà molt més precisa a l'ull humà.

 

 

 

Curiositats durant el procés de pintura de l'cotxe a Barcelona:

 

 

  • S'han de reparar prèviament les pastes i esgarrapades: hem d'invertir en deixar la xapa del nostre cotxe en bon estat, així el resultat final serà l'idoni.

 

  • Escatat minuciós: és un procés fonamental perquè l'acabat sigui perfecte. Si aquesta part de la preparació per a pintar el cotxe no es realitza bé, no hi haurà adherència a la pintura i això farà que descascarille amb el pas el temps.

 

  • La imprimació: amb aquest pas aïllem la xapa per evitar que s'oxidi i que es
                    notin les reparacions. Haurem de triar l'adequada.

 

  • És molt important la primera capa de pintura, a més del color en si, facilitarà l'adherència quan arribem a el vernís.

 

  • La clau de l'èxit - el vernís o la laca: La seva funció és protegir la carrosseria de l'exposició a el sol, la pluja o els petits frecs. Un mal vernís deixarà efectes molt visibles en l'acabat final.

 

  • El muntatge de les peces de l'cotxe és el punt clau en el procés perquè si no és de qualitat podrem notar de seguida les imperfeccions i els errors.

 

 

 

Oferim ampli ventall de colors per a la pintura del seu cotxe.
 
Al taller Pro-Service.cat oferim garantia en el servei de pintura de cotxe.

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde