Pintar cotxe a Barcelona

PINTAT PARCIAL DE COTXE A BARCELONA

 

Quan es parla de petits danys de pintura són diverses les tècniques de pintat o processos als quals ens podem referir: pintats parcials, difuminats, parcheados, spot repair, smart repair, etc..

 

És comú trobar-nos amb petits danys de pintura a la carrosseria dels nostres vehicles. Generalment provenen de cops a l'obrir la porta, frecs amb columnes, impacte de pedres a l'circular a gran velocitat, frecs a l'entrar o sortir d'un aparcament, etc. Tot això origina aquests petits danys requereixen un repintat i no sempre són reparats per falta de temps o pel cost que li suposa a l'propietari. El taller Pro-Service.cat té diverses possibilitats per solucionar aquest problema.

 

 

                 

 

 

ON PINTAR EL COTXE A BARCELONA?

 

Al taller de xapa i pintura Pro-Service.cat podem reparar els danys de pintura que té el seu vehicle. Som especialistes en el pintat parcial de cotxe.

 

És important conèixer i diferenciar cadascuna de les tècniques de pintat de cotxe en Taller Xapa i Pintura Pro-Service.cat a Barcelona.

 

Es pregunta en què consisteix la tècnica de l'esfumat?

 

Es tracta de difuminar el color amb la base bicapa, mitjançant l'aplicació de les diferents mans de color en extensions cada vegada més grans, i concloure amb l'aplicació de l'vernís, en principi, a tota la peça o peces afectades. Es tracta d'una tècnica d'aplicació molt emprada en el dia a dia al taller Pro-Service.cat, que soluciona problemes d'igualació de color, aplicable tant en petites com en grans superfícies a pintar i ja sigui difuminat dins d'una peça o difuminat a la peça adjacent. 

 

 

                 

 

 

Per contra, quan la base bicapa s'aplica a tota l'extensió a repintar, com per exemple en el cas de peces substituïdes, es denomina pintat "a el tall" o "de vora a vora". Cal no confondre la tècnica de l'esfumat amb el que s'anomena pintats parcials, en què no es pinta la peça sencera sinó només una part d'ella on se situa el mal. Aquests pintats parcials són possibles per la presència de motllures o plecs en el panell, és a dir, que es tracta de zones acotades.

 

 

                 

 

 

Finalment, es pot realitzar un difuminat amb el vernís o amb l'esmalt mico capa, tècnica a la qual se li sol denominar pedaç o pegat perdut. En aquest tipus de reparacions la superfície a pintar no està acotada com en els pintats parcials, de manera que requereix d'una major experiència i habilitat per part de pintor. A més, és possible que amb el temps la zona d'unió entre la pintura aplicada i la preexistent en el vehicle pugui notar-se.

 

 

                 

 

 

Vol saber EL PREU DE QUANT VAL EL PINTAR EL COTXE O L'PINTAT PARCIAL, A BARCELONA?

 

Al taller de xapa i pintura a Barcelona, "Pro-Service.cat" pot pintar qualsevol peça del seu cotxe a el millor preu!

 

El preu de pintar el cotxe, varia molt segons la peça, segons la tècnica de pintat escollida, segons la pintura ... No ho dubti més i consulteu-nos!

 

 

                 

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde