Pintar el cotxe a Barcelona

Cada vegada més està present la tendència dels tutorials de youtube i diferents vídeos que et guien i ensenyen com pintar un cotxe pel teu compte de manera professional. Asegran que seguint els seus "consells" obtindràs un resultat professional de pintura del teu cotxe.
 
 
 
Però per desgràcia, per molt esforç i implicació que posis i segueixis les seves instruccions utilitzant materials professionals que ells mateixos aconsellen (i venen fent publicitat en els seus vídeos), el resultat mai serà com un cotxe de fàbrica. Ni per qualitat d'acabat, ni per durabilitat.
 

 

 

Pintar el cotxe a Barcelona:

 

 

Els nostres tècnics experts de pintura de cotxe, realitzen els processos de pintura i assecat sense pols, obtenint els millors resultats i sense despeses addicionals imprevistos.

 

 

 

 

Pintar els elements de la carrosseria (l'ala, el para-xocs, les portes, el capó, etc.), es pot fer de forma sencera o localment. Pintar de forma local cada element implicada fer-ho amb cura per les vores alineats amb la resta de l'element, es fa amb pintura d'alta qualitat i el resultat no es diferencia de la pintura general de l'element.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde