Pintar un cotxe, ¿és econòmic a Barcelona?

El procés de pintar un cotxe no és barat, especialment en els tallers o empreses especialitzades en pintar vehicles a Barcelona. Els nostres clients es pregunten, per què? Al que responem que, per a un treball de qualitat, cal a més de disposar de personal qualificat, els materials i les instal·lacions oportunes.

 

El preu de l'servei de pintura de cotxe a Barcelona s'aproxima, depenent de la qualificació i de la qualitat dels materials, entre els 390 i 600 euros. La gran diferència de l'preu està en la quantitat d'hores de treball que es fan servir per a la preparació de la carrosseria.

 

Les hores de treball aproximades, emprades en el procés de pintura de cotxe varien de les 18 a les 24 hores. Haurem de sumar-los altres 4 o 7 hores per al desmuntatge i muntatge de les diferents peces de el vehicle.
 
 
 
En els concessionaris oficials de marques, el preu de pintura de cotxe oscil·la entre 60 i 90 euros per l'hora de treball al qual se sumen els materials i el preu final arriba a ser uns 1.200 euros fins a passar dels 2.400, més l'IVA.
 

 

Els preus citats anteriorment de la pintura de cotxe suposen que la xapa de l'cotxe estigués perfecta, sense necessitat de reparar ni Massillar res. Simplement desmuntar, preparar la superfície i pintar.
 
 
 
Per saber el preu de pintar el cotxe a Barcelona, cal portar el cotxe a el taller i que els tècnics avaluïn el seu cas a l'detall.
 
 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde