Polir els fars de cotxe a Barcelona


 

 

 

Amb el pas de temps i els factors externs com l'exposició solar, el clima, la calor, el fred, la sal, entre d'altres, produeix l'efecte opac dels nostres fars. És un tipus d'oxidació de fars que s'accelera per l'exposició de la llum ultraviolada del sol, productes químics per a fondre la neu i la pluja àcida. El material dels fars de plàstic o policarbonat absorbeix tot això i es deteriora.

 

 

 

 

Tenim 2 opcions per solucionar el problema dels fars opacs a Barcelona:

 

La més ràpida i senzilla és canviar els nostres fars per uns nous, però això suposa invertir major quantitat de diners.
 
 
 
L'opció més econòmica és polir els nostres fars donant-li un aspecte nou. En taller Pro-Service.cat recuperarem l'aspecte dels seus fars. Podrà passar la ITV i circular amb tota la seguretat.

 


 

 

Al taller Pro-Service.cat fem servir un paper de vidre de disc amb diferents granulats depenent de cada cas. Abans de començar amb el procés de polit netegem molt bé la zona a tractar amb aigua i sabó especial incolor. A continuació enganxem una cinta de carrosseria a les vores dels fars per protegir la carrosseria de l'cotxe. Durant el procés només fem servir draps de cotó que no deixin pelusses i un tractament de poliment líquid amb silicones.
 
 
 
Al taller "Pro-Service.cat" obtindrà una garantia de poliment dels fars del seu vehicle.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde