Polit de cotxe a Barcelona

Amb el pas el temps, diferents condicions meteorològiques, els rentats de cotxe incorrectes, la radiació ultraviolada, la pluja àcida, la contaminació, els excrements d'ocells, insectes, etc. tot això produeix un degradat de la capa més superficial de la pintura. Això provoca uns micro esgarrapades circulars (internacionalment coneguts com "swirls" o teranyina) i la pèrdua de la brillantor original de la pintura. Amb el poliment de cotxe aquest tipus d'imperfeccions poden ser eliminades, retornant i fins i tot millorant l'aspecte original a la pintura del seu vehicle. 

 

 


 

 

Per què no brilla la pintura superficial de l'cotxe?

 

Quan un cotxe perd la seva brillantor, a l'fixar-nos de prop, podem veure que hi ha irregularitats i micro esgarrapades a la part superficial de la pintura. Aquestes, no deixen de reflectir la llum com quan la superfície està perfectament plana. Per aquesta raó va perdent brillantor amb el pas el temps a mesura que el nombre i profunditat de les irregularitats augmenten.

 

 

 


El polit de cotxe consisteix en l'eliminació d'una petita capa de vernís, deixant a l'descobert un vernís rejovenit i brillant. Encara que en principi soni molt radical, no ha de alarmar perquè s'eliminen tot just unes mil·lèsimes de mil·límetre de la mateixa i és una cosa que els fabricants han tingut en compte de manera que la capa de laca de la nostra pintura, té un gruix tan profund que pot suportar un poliment cada 6 mesos durant més de 10 anys.

 

 

 

En tot cas no és convenient polir més enllà de la meitat de la capa de vernís perquè aquesta mateixa, conté elements protectors ultraviolada per a la capa de color del nostre vehicle. també hem de tenir en compte que, si les peces a polir han estat pintades, aquesta capa és molt més gran.

 

 


 

 

 

Recordeu que el polit de cotxe és un procés que no elimina les ratllades profunds de la superfície del nostre cotxe (una esgarrapada d'una clau, per exemple) ja que aquests arriben a la imprimació que sol ser d'un altre color. En aquests casos no hi ha més remei que arreglar-ho amb el procés de xapa i pintura.
 
 
 

En el cas de pintar la superfície de l'cotxe, consulteu als nostres tècnics el pressupost.

 

 


 

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde