Polit de llunes de cotxe a Barcelona


 

Amb l'ús habitual de el vehicle i el pas de el temps, les llunes i / o els vidres del nostre cotxe poden tenir ratllades. Això es deu a l'ús d'escombretes en males condicions (sense lubricar) i a l'arrossegament de pols i insectes a l'netejar la nostra lluna de el cotxe.
 
 
 
Al taller Pro-Service.cat tenim una solució eficaç i assequible per a qualsevol butxaca. Els danys de les llunes es poden arreglar mitjançant el polit.

 

 

Procés de poliment de lluna a Barcelona i Madrid:

 

El procés comença amb polit de les àrees més danyades, amb esgarrapades més profunds ja que requereixen més passades. Normalment es realitzen diverses passades amb una polidora rotativa que exerceix una pressió d'uns 10 kg. Abans de cadascuna de les passades amb la polidora cal polvoritzar aigua ja que no es pot fer en sec (es pot danyar encara més la lluna).
 
 
 
Després que deixem uniforme el vidre, netegem amb aigua i MP. A continuació vam comprovar que des de l'interior de el cotxe ja no apareixen les ratllades i / o marques.

 

 

 

 

 

A continuació d'haver tractat de forma individual cada esgarrapada i / o marca, polirem amb un disc gran per eliminar els petits swirls en tota la lluna i unificarem la brillantor de tot el vidre de el vehicle.
 
 
 
En el cas de tenir uns danys de llunes importants i profundes, no es recomana fer el tractament de polit de llunes ja que hi ha la possibilitat que es raje el vidre de l'cotxe completament.
 

 

Preu de polit de llunes a Barcelona i Madrid:

 

El preu de l'tractament de polit de llunes de cotxe varia en relació de les ratllades, ja que es tracten de manera individual i a l'acabar es realitzen passades generals de la lluna completa a tractar.

 

 


 

Garantia per polit de llunes a Barcelona i Madrid:

 

El taller Pro-Service.cat dóna garantia en tots els serveis. Després de finalitzar el tractament de polit de les llunes, el vidre del seu cotxe quedarà com a nou, millorarà la visió i visibilitat de l'conductor.

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde