Problemes d'embragatge de cotxe

Un problema molt comú que ocurro amb els embragatges de cotxe, és el lliscament. El lliscament de l'embragatge pot provocar que un embragatge deixi de ser utilitzable si vostè no intervene i permet que el problema es mantingui.
 
 
 
 

És normal i molt comú que hi hagi un lleuger lliscament d'embragatge, però quan comença a afectar l'acceleració o de el canvi de marxes, és el moment d'acudir a un taller especialitzat perquè li diagnostiquin quin tipus de problema pot haver-hi. El lliscament de l'embragatge es nota més en el moment de quan el cotxe va a baixa velocitat o la marxa a la qual circuli és massa alta. També es pot percebre circulant costa amunt o portant un remolc. 

 

 

 

Una altra causa habitual de preocupació és quan emet sorolls aguts com el d'un Castañeo. Pot ser a causa de diverses raons com estar deixa anar la tapa o la pèrdua de passadors de l'volant motor. En els casos en què el Castañeo és extern el problema podria ser que les juntes homocinéticas estiguin desgastades o algun element de la transmissió estigui solt. Retens de coixinets desgastats poden també ser la causa dels sorolls de Castañeo.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde