Què és la tapisseria de cotxe Alcantara?

 

Molts dels nostres clients ens pregunten:

 

Què és exactament el material alcantara?

 

 

Cada vegada més freqüentment, des de fa més d'una dècada, quan vam adquirir un cotxe nou disposem d'un ampli catàleg d'opcions que inclou diferents tapisseries, i entre elles l'anomenada tapisseria Alcantara. Aquesta tela amb textura i tacte molt semblant a el de l'isard. Recobreix freqüentment seients i parts de l'interior de cotxes amb cert grau de luxe, i fins i tot sostres i per descomptat els volants d'algunes versions esportives.
 
 
 

Però pocs saps que la història de l'material ens remunta a més de 40 anys d'evolució des que el 1970 el científic japonès Miyoshi Okamoto la s'inventés.

 

 

El Alcantara és un material perfecte per entapissar l'interior dels cotxes. És fins a un 50% més lleuger, més resistent a la rayadura i al trencament que el davant natural. La sensació tèrmica a el tacte és més estable als canvis i és molt durador davant l'exposició perllongada a llum solar. És molt comú usar el alcantara per entapissar les portes, el sostre, el pom i el volant per facilitar l'adherència.
 
 
 

És molt usual combinar la pell i alcantara, es poden crear dissenys de tapisseria personalitzats i únics. Cal destacar que és un material sintètic, cap animal és sacrificat per elaborar-.

 

 

 


 

En Pro-Service.cat oferim gran varietat de dissenys per entapissar el seu cotxe amb alcantara i combinar-la amb la pell. ¡Aconseguirem un resultat espectacular que no el deixarà indiferent!

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde