Quin color escollir per pintar el cotxe?

Quan ens ve un client amb el desig de pintar el seu cotxe, el primer dubte que li sorgeix és el color que ha d'escollir. Actualment disposem d'una àmplia gamma de colors, moltes vegades els clients volen canviar i donar un aspecte nou al seu cotxe.
 
 
 

Quan comprem un cotxe, sovint no podem escollir el color que volíem, ja que de vegades, trobem un "xollo" de segona mà o en ocasió, que ens surt molt bé de tot excepte de color, pot ser un color que no ens agrada de el tot o un color desgastat que no es veu bé.

 

 

Hi ha moltes diferents raons per les quals volem pintar un cotxe a Barcelona de nou amb un altre color, utilitzant una gamma de colors de pintura diferent, per deixar així el cotxe totalment nou i diferent. Entre aquestes raons per les quals es pinta un cotxe, tenim esmentada l'estètica o el gust per un color que no té el cotxe ara mateix.
 
 
 
També una altra raó molt comú per a pintar el vehicle és que la superfície de pintura de l'cotxe estigui desgastada, sent així necessari aplicar una nova mà de pintura perquè el cotxe torni a estar ben presentat i pintat.


 

 

 

Gràcies a la cultura de l'tuning dels cotxes, la gamma de colors de pintures per als cotxes ha evolucionat i ha millorat. A part dels colors clàssics, hi ha moltes varietats de l'vermell, verd o blau, amb diferents reflexos i efectes. Fins i tot es poden realitzar combinacions de colors i fins i tot utilitzar pintures metal·litzades i amb colors iridescents.

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde