Rentat de l'interior de cotxe Barcelona

 

En la nostra tapisseria "Pro-Service.cat" oferim gran varietat de serveis relacionats amb la tapisseria de cotxes. Tots els nostres serveis es realitzen amb la màxima qualitat en tots els processos de tapisseria, neteja, reparació i manteniment de l'interior del seu vehicle. Utilitzem els productes i materials més avançats conjuntament amb les últimes tecnologies. Garantim la seva satisfacció amb garantia de servei.

 

És important tenir cura correctament la tapisseria de el cotxe per evitar danys i futurs problemes. En el nostre taller de tapcedría Pro-Service.cat oferim el serivicio de rentat integral de cotxe per deixar la tapisseria del seu vehicle com nou.

 

 

 

També, a llarg termini, és molt important protegir la superfície de la tapisseria de el cotxe. En el nostre taller de tapisseria Pro-Service.cat oferim diferents varietats de serveis addicionals a el rentat de l'ineterior de el cotxe, per mantenir la tapisseria de el vehicle en el seu millor aspecte.

 

 

 

Per a la neteja i el mateniment de la tapisseria del seu cotxe es faran servir només productes específics que tenen cura el material del seu tapisseria com ara un detergent neutre no abrasiu conjuntament amb un raspall suau. També, aplicarem un producte especial per hidratar i protegir la superfície de la tapisseria del seu vehicle per allargar la seva vida i realçar el seu aspecte.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde