Reparar la pell de la tapisseria de el cotxe

Fem servir el cotxe cada dia el que produeix diferents desperfectes, esquerdes i trencaments a l'interior de l'cotxe, especialment en la tapisseria dels seients, el volant, la palanca de canvis i el recolzabraços. Encara que tinguem cura cada moviment, en ocasions es poden produir esgarrapades o fins i tot forats a la tapisseria del seu cotxe.

 

 

Al taller de tapisseria i reparació de pell "Pro-Service.cat" oferim gran varietat de serveis per renovar, reparar o re-entapissar l'interior del seu cotxe. Oferim diferents opcions en funció de l'pressupost i requisits dels nostres clients.

 

 

Quant val reparar la tapisseria de cotxe?

 

El preu sempre depèn en funció de el model de cotxe i la peça a reparar. No és el mateix reparar una palanca de canvis que un seient, es necessita temps per desmuntar i muntar la peça. D'altra banda, el material, les eines i les hores de treball. Per això, és important que ens contactin perquè li puguem oferir un pressupost a mida personalitzat.
 
 
 
L'opció més completa i costosa per reparar la tapisseria de el cotxe és entapissar completament amb material nou, pot ser polipell, pell o alcántara.
 
 
 
Els danys menors es poden reparar de manera més econòmica amb el cuir líquid, un material de farciment amb color que es pot utilitzar en petits forats, trencaments, esgarrapades profunds i esquerdes. El cuir líquid omple, enganxa aquests danys i roman suau i flexible després de la seva assecat.

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde