Restaurar el seient de cuir de el cotxe

 

 

Amb el pas de temps la tapisseria del nostre vehicle pateix desperfectes superficials que es poden veure a simple vista. Una bona solució és la restauració de la tapisseria, sense haver de renovar-la i sense gastar molt pressupost. El resultat final serà recuperar l'aspecte de la tapisseria, quedarà com a nova.

 

El primer de tot, s'ha d'inspeccionar detalladament la zona afectada, s'ha de valorar el mal que té la tapisseria, pot variar des d'unes ruptures a unes zones amb desgast de color. Per això, també pot variar el pressupost. Quan són rascades, s'ha d'utilitzar el cuir líquid per poder igualar la superfície de la tapisseria.

 

 

 

 

S'han de desmuntar les peces de cotxe que s'han de treballar (capçal, plàstics, etc.).

 

Després, agafarem una llima especial i prepararem la superfície on es troben els desperfectes i les esquerdes de l'cuir. El pas següent serà aplicar amb una espàtula petita el cuir líquid, s'ha de deixar assecar durant al menys 1 hora.

A continuació, procedirem a tenyir el cuir amb el color escollit o l'original del seu vehicle. Perquè quedi perfecte, s'han d'aplicar unes 3 - 4 capes, esperant uns 20 minuts entre cada aplicació i aquestes capes han de ser molt fines perquè quedi bé.

 

 

 

 

A l'acabar el procés de l'tint, hem de deixar passar unes 24 hores, per finalitzar aplicarem un producte hidratant que protegeix el cuir.

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde