Restaurar els seients de cotxe

Per què es desgasta el cuir de la tapisseria de cotxe?

 

Els danys es produeixen a causa de l'ús i la decoloració de l'cuir de cotxe, també a causa de la fricció continu amb la roba i altres objectes. Els elements que més se solen desgastar és el seient de conductor i el volant de cotxe. Però, a l'interior d'un cotxe molts elements poden desgastar a causa dels diferents frecs. Elements com el reposabraços, el pom, les portes i el quadre de comandament.  

 

 

 


Quant val restaurar els seients de cotxe?

 

Com a professionals en el sector de tapisseria d'automòbils, hem de valorar visiblement en persona cada cas. De vegades, les friccions són molt profunds i el procés de restauració ha de ser més llarg i específic. Per això, cal que ens contactin i reservin una hora per venir i que el tapisser pugui valorar el treball que es hade realitzar i així confirmar el pressupost exacte sense sorpreses posteriors.

 

 

 

Com restaurar el seient de cotxe?

És molt important treballar amb productes especialitzats en la cura de l'cuir de la tapisseria de cotxe. En el nostre taller treballem amb el productes "Furniture Clinic" de màxima qualitat que tenen cura i reparen la superfície de cuir de la tapisseria de cotxe.

 

 

 


El primer pas per començar el procés de restauració de l'seient de cotxe és netejar la superfície amb un producte especial per a això. Sense fregar fort i amb un drap molt suau. A continuació, s'ha de desengreixar aquesta supergficie que es treballarà. Per igualar la superficio, depenent de el cas, s'ha de polir les superfícies áseras amb un drap especial que no farà malbé la pell. El següent serà aplicar el color, l'haurem assecar entremig perquè es apsorba bé entre les diferents capes que s'apliquin. Depenent de la necessitat, aplicarem el cuir líquid per reparar les esquerdes i els forats que puguin haver en la superfície de l'assentament. El tratamaiento de restauració l'ajudarà a prevenir danys i evitar decoloracions. També per a protecció, suavitat i evitar l'envelliment de la tapisseria del seu cotxe.

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde