Retolació de cotxe amb vinil a Barcelona


 

El principal avantatge de vinil en comparació amb la pintura de l'cotxe és que és més econòmic i protegeix la superfície superior de l'cotxe.

 

 

 

 

No hem de ser garrepes a l'hora d'escollir un bon vinil ja que la bona qualitat és fiable i duradora. Si el vinil s'aplica de manera correcta serà difícil distingir si es tracta de pintura o vinil. Amb un vinil adequat seva cobertura pot aguantar més de 5 anys sense problemes.

 

  

Sempre els recordem als nostres clients que és molt important la qualitat de la mateixa perquè un bon vinil no perd color ni s'esquerda abans d'hora.
 
 
 
Una altra gran avantatge de l'vinil és que es poden aconseguir acabats exclusius i texturitzats que amb la pintura no serien possibles: carboni, alumini, titani o fins i tot or raspallat, fusta, entre d'altres.

 

 

 

 

Els cotxes vinilados no necessiten ni han de rebre cap tracte especial o diferent als que estan pintats. N'hi ha prou amb una neteja periòdica i com a extra se'ls pot aplicar un restaurador o protector perquè la superfície estigui com a nova. És preferible rentar el cotxe amb aigua a pressió i evitar els túnels de rentat (igual que amb la pintura no s'han d'usar per evitar les ratllades tipus swirls).

 

 


 


Un vinil de qualitat suporta sense inconvenients les temperatures elevades, de manera que podrem aplicar-lo tant a l'interior com l'exterior de el vehicle i fins i tot en zones amb temperatures altes, com capons, zones de motor, tubs d'escapament, etc.

 

 

 

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde