Retolació en vinil de Volkswagen Touareg

 

Al taller "Pro - Service" podem aplicar vinil transparent en la carrosseria del seu cotxe. El vinil és perfecte per protegir la pintura i la carrosseria original de l'cotxe de les petites agressions, esgarrapades, taques de quitrà, etc. El vinil és pràcticament invesible un cop aplicat a l'exterior del seu vehicle.

 

 

 

 

És important tenir en bon estat el sistema de frens de l'cotxe. És convenient revisar el sistema de frens cada 10.000 km, s'ha d'inspeccionar el líquid de fre, sabates, pastilles, etc.

 

Canviar el sistema de frens es recomana cada 40.000 km. En aquest Volkswagen Touareg hem canviat el sistema de frens completament, instal·lant frens Brembo, líder mundial en enginyeria, desenvolupament i producció de sistemes de frens.

 

 

 

 

Al taller "Pro - Service" complim tots els seus desitjos, el nostre client d'aquest Volkswagen Touareg ha volgut personalitzar el cotxe instal·lant unes llums led originals de Philips. Unes bones llums de cotxe milloren la seguretat a la carretera a causa de l'augment de visibilitat. A més els llums led destaquen pel seu mínim consum d'energia i la seva llarga durada de vida.

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde