Retolació vinil a Barcelona

La pintura necessita molt més temps i un major pressupost en comparació amb la retolació en vinil. A més, a l'vinilar el cotxe, tenen la possibilitat de tornar aquest color original de l'cotxe a l'llevar la pel·lícula de l'vinil, no oblidi que la superfície del seu cotxe es queda protegida de les petites pedres, mosquits, etc. que poden amb el temps erosionar la superfície del seu vehicle. Per tant, la vinilació és relativament econòmica i, sovint ofereix una gamma de colors més interessant i variada que la pintura.

  

 

El nostre client, és propietari de l'clàssic cotxe alemany, BMW E46. Ha decidit canviar el seu aspecte exterior i es va decidir per la retolació en vinil de cotxe al nostre taller Pro-Service.cat.
 
 
 

Va decidir canviar el color gris normal a un to més brillant i atractiu, una variació de blau intens. Quant va arribar al nostre taller, vam discutir tots els detalls i desitjos del nostre client i aquest mateix dia, els nostres tècnics en retolació de vinil, ¡es van posar les mans a l'obra! 

 


 

En primer lloc, hem procedit a polir i igualar la superfície de el vehicle, així serà més fàcil i quedarà molt millor la retolació en vinil. La peculiaritat de l'vinil, és que qualsevol irregularitat en la superfície serà molt evident - òpticament farà malbé el resultat final i "perjudicarà" seriosament l'aparença d'el vehicle.

 

 

Després d'haver polit tota la superfície de l'cotxe, vam començar procedit a aplicar la pel·lícula de l'vinil. El vinil s'ha d'escalfar amb un ventilador especial, a contuación s'estira de forma igual per tots els costats i s'alinea amb targeta de plàstic convencional o eines especials.

 

 


 

 

El vinil és bastant resistent i es té cura de manera similar a la pintura convencional de l'cotxe. Donat el seu cost (menor respecte a la pintura), no és molt difícil de canviar amb el pas de temps. De mitjana la retolació en vinil de el cotxe té un període de vida 4-7 anys. El client es va quedar molt satisfet amb el nostre treball.

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde