Tapisseria de seients i sostre

En el nostre taller de tapisseria de Barcelona "Pro-Service" el seu vehicle serà tractat amb cura i delicadesa. Crearem un entapissat personalitzat al seu gust.

 

 

Entapissat de seients de cotxe a Barcelona:

 

 

 

 

Nosaltres podem entapissar els seients del seu cotxe. La tapisseria en oferim gran varietat de materials per dur a terme la tapisseria de seients de cotxe al taller de tapisseria "Pro-Service" a Barcelona. Pot portar el seu propi disseny de l'entapissat dels seients i demanar que els nostres experts creen un disseny personalitzat i únic especialment per a vostè.

 

Entapissat de sostre de cotxe a Barcelona:

 

Al taller de tapisseria "Pro-Service" no només pot arreglar el sostre caigut del seu cotxe, també podem renovar la tapisseria de l'sostre i adptarla als seus gustos. Al taller de tapisseria "Pro-Service" pot escollir el material que més li agradi. Oferim molts colors i textures per al entapissat de sostre de cotxe a Barcelona.

 

 

 

 

 

Neteja de tapisseria de cotxe a Barcelona:

 

Al taller de tapisseria "Pro Service" vam realitzar neteja integral de la tapisseria de cotxe. Tota la neteja de la tapisseria es fa a mà amb gran cura.
 
El rentat integral de l'entapissat inclou una desodorització i desinfecció per a l'eliminació de qualsevol olor desagradable que pot haver dins del seu vehicle.
 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde