Tapisseria de vehicles a Barcelona

On entapissar el vehicle a Barcelona?

 

Per a la realització de la tapisseria del seu cotxe a Barcelona en la màxima qualitat, ha de posar-se en contacte amb el taller especialitzat "Pro Service.cat". Oferim una gran selecció de materials i els serveis dels millors professionals de sector. A més, desenvolupem dissenys únics per al entapissat de l'interior del seu vehicle. Es garanteix exclusivitat absoluta en cada treball realitzat.

 

 

 

 

Materials per entapissar el vehicle a Barcelona:

 

Al taller de tapisseria "Pro Service.cat" treballem amb una gran varietat de materials utilitzats en la tapisseria dels vehicles. Els materials més populars, a causa de les seves excel·lents característiques en el rendiment són la pell, l'eco pell i el alcántara.

 

 

La pell destaca per la seva durabilitat i alta resistència, per això, el entapissat de vehicles en pell de qualitat no necessitarà cap reparació durant molt de temps. D'altra banda, és fàcil de netejar, altament resistent als danys, no absorbeix olors, no perd la seva elasticitat i no es deforma.

 

 

La ressò pell posseeix gairebé els mateixos avantatges que la pell natural. És un material molt pràctic a un preu més reduït. És un material molt elàstic per la qual cosa no es produiran arrugues en els seients al llarg de el temps.

 

 

El taller mecànic "Pro Service.cat" també realitza el entapissat de vehicles a Barcelona el alcántara. És un material que és fins i tot més pràctic que la pell. És molt fàcil de mantenir, és durador i altament elàstic. És un material que té una gran varietat de colors, el que ajuda a cobrir tot tipus de desitjos i necessitats dels nostres clients.

 

 

 

Preu i el temps de realització de l'entapissat de vehicle a Barcelona:

 

El preu i el temps d'entapissat dels vehicles depèn de l'elecció de el material i la dificultat de el disseny i treball a realitzar. Poseu-vos en contacte per rebre el seu pressupost i obtenir tota la informació i respostes als seus dubtes o preguntes.

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde