Tipus de pintura de cotxe al nostre taller de Barcelona

És molt usual sentir parlar sobre la pintura dels cotxes de gamma alta ja que depèn des d'on ho mirem podem veure un color i des d'un altre lloc o amb un altre tipus de llum de el sol sembla un color diferent. Aquest sistema de pintat es denomina Tricapa, té un cost elevat en comparació amb altres sistemes més usuals com el Monocapa i el Bicapa.

 

 

 

Com i on pintar el cotxe a Barcelona?

 

Al taller professional de xapa i pintura Pro-Service.cat oferim 3 tipus de pintats de cotxe. A continuació explicarem cada un d'ells.

 

- Pintura Monocapa

 

La pintura monocapa, quan es barreja amb la seva corresponent catalitzador, ja posseeix totes les qualitats necessàries de protecció i aspecte final. És recomanable utilitzar aquest sistema de pintat quan es tracti de colors sòlids, és a dir no metal·litzats. La pintura monocapa per si sola proporciona brillantor directe i no cal aplicar vernís a sobre.

 

Avantatges: Rapidesa d'aplicació, ja que no s'ha de envernissar. Alta duresa.
 
Inconvenients: Menor varietat de colors (sense metal·litzats)

 

 

 

 

- Pintura Bicapa

 

La pintura Bicapa és la més utilitzada. Està composta per 2 productes. Primer tenim la capa de pintura anomenada base color, tal com indica el seu nom, ens proporciona l'efecte visual i el color. Dins dels efectes hi ha l'aspecte metal·litzat que els colors aconsegueixen gràcies a les partícules d'alumini o l'aspecte perlat els que contenen mica. Aquesta primera base no posseeix cap qualitat de protecció o / i de brillantor final. La segona capa és l'anomenat vernís o laca, aporta la protecció i la brillantor final. El sistema Bicapa és utilitzat en la majoria de cotxes i en aquells que tinguin colors metal·litzats.

 

·        Avantatges: Procés estàndard, ràpid i rendible. Tots els colors disponibles, fins i tot colors llisos, perlats o

 
            efectes especials.

·        Inconvenients: Cap.

 

 

 

 

- Pintura Tricapa

 

La pintura Tricapa consiste en la aplicación primero de una capa de base o de fondo (una base de color), después una capa de efecto (otra base de color) puede ser perlada o translúcida, para proporcionar un efecto de profundidad debido a que la luz la atraviesa y se refleja la capa de fondo, y finalmente una capa de barniz transparente que, al igual que en acabado bicapa, proporcionará el brillo, protección y dureza a la pintura.

 

·         Ventajas: Todos los colores disponibles, incluso colores lisos, perlados y muchos efectos especiales. Muy

           resistente.

·         Inconvenientes: Precio elevado.

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde