Vinilar el cotxe a Barcelona

La retolació de vinil és una excel·lent alternativa a la pintura de el vehicle. No només és més econòmic i original, sinó que també té cura de la superfície original de l'cotxe. És perfecte per donar un toc diferent al teu vehicle amb dissenys únics i textures exclusives o fins i tot es fa servir per renovar i / o canviar completament el color de l'cotxe. El vinil també es pot aplicar de manera parcial, aconseguint així un efecte tunning. Es pot fixar en el capó, al maleter, al sostre i en l'aleró de l'cotxe.

 

La vinilografía reemplaça també a l'aerografia. Gràcies a la gran varietat de vinils, es pot crear qualsevol disseny o dibuix per a la carrosseria del seu cotxe. Pot retolar en vinil el seu cotxe a Barcelona, en el nostre taller "Pro Service.cat", li sortirà molt més econòmic que l'aerografia ia més en qualsevol moment podrà treure la imatge i posar una altra nova al seu lloc.

 

El gran avantatge de l'vinil és que protegeix d'impactes, ratllades i desgast pel sol (radiació UV). Per la qual cosa, quan retirem el vinil del nostre vehicle, la pintura original serà intacta com si fos el primer dia.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde