Preu per entapissar el sostre de l'cotxe

Al taller "Pro-Service.cat" oferim tot tipus de entapissats de cotxe. A Barcelona el clima és molt humit, per això, és molt habitual trobar-nos amb el sostre dels cotxes caigut. Això es deu al fet que la tela es desprén de l'escuma. Una creença de moltes persones és que és possible tornar-lo a enganxar. És un error pensar-ho ja que si ho féssim quedaria un nyap i es tornaria a caure a l'poc temps.

 

 

 

 

Preu per entapissar el sostre de l'cotxe a Barcelona:

 

Al taller especialitzat "Pro-Service.cat" oferim preu competitiu per entapissar el sostre del seu vehicle. El preu d'entapissar el sostre de la sala d'el cotxe varia segons l'elecció de l'material i el model de cotxe. El més habitual és entapissar el sostre de l'cotxe amb la tela foamizada, també és l'opció més econòmica. Un altre material menys habitual és el alcántara (camussa sintètica) és un material durador, resistent a l'desgast, fàcil de netejar, no es descoloreix exposat a el sol, a l'estiu no s'escalfa ia l'hivern conserva la calor. Oferim una gran selecció de colors i textures per entapissar el sostre de el cotxe a alcantara.
 
 
 
L'opció més econòmica d'entapissar el sostre és si vostè ens ho porta ja desmuntat, nosaltres ho tapissem en menys d'1 dia i després l'hi porta i el munta pel seu compte. Aquesta opció val a partir de 79,00 € per a models de cotxes petits i entapissar amb tela foam.
 
 
 
Si nosaltres haurem de desmuntar-lo, entapissar i tornar-lo a muntar el preu per als models de cotxes petits i entapissar amb tela foam val des 129,00 €
 
 
 
Entapissar en alcántara ho ha de consultar amb nosaltres ja que depèn de la textura i el color escollit.

 

 

 

El temps necessari per entapissar el sostre amb la tela foamizada, en Pro-Service.cat és d'un mínim d'1 dia.
 
 
 
El temps necessari per entapissar el sostre amb la alcántara, en Pro-Service.cat és d'un mínim de 2 dies.

 

 

 

 

A continuació pot interessar:

 

COM DESMUNTAR EL SOSTRE DEL COTXE?

 

TELA FOAM PER ENTAPISSAR EL SOSTRE DEL COTXE

 

COM ARREGLAR EL SOSTRE CAIGUT DEL COTXE

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde