Curiositats a l'entapissar el sostre de l'cotxe

Entapissar sostre de l'cotxe per propi compte:

 

  • El primer de tot és adquirir una tela especial, coneguda com la tela foamizada o tela foam, al mercat hi ha moltíssimes varietats de colors. En el nostre taller "Pro-Service.cat" pot adquirir la que més li agradi.

 

  • Cua especial de contacte d'alta resistència fins 92º. Exemple de marques: SUPERGEN, Bostik, Ceys, Quilosa. També pot adquirir aquest tipus de cola al nostre taller "Pro-Service.cat"

 

  • Us cal una pistola de cola o unes brotxes antigues, millor males ja que després de l'entapissat les haurà de llençar.

 

  • Pinces de la roba, serviran d'ajuda a l'hora de tibar els acapados enganxats de l'entapissat nou.

 

 

 

 

Entapissar sostre de l'cotxe per propi compte:

 

  • Recorda que si el sostre del teu cotxe té corbes molt pronunciades serà unpoco més complicat, haurem de fer algun tall de tela perquè tot quedi bé. Si es dóna el cas, procura que sigui en un lloc que vagi a anar tapat amb alguna peça o que amb prou feines es vegi.

 

  • Hem de ser generosos amb la cola, perquè si deixem alguna zona amb poc cola o malament enganxada, amb el pas el temps ens pot sortir una bombolla o fins i tot desenganxar. Però també has de tenir molta cura de no passar-te amb la cola i no deixar pegats que puguin traspassar la tela. La cola ha d'estar ben repartit de manera uniforme.

 

  • No aplicar tot la cola a el mateix temps de cop, hem d'anar enganxant la tela foam per trossos a mesura que anem treballant perquè no s'assequi abans del necessari.

 

  • Si has de desmuntar un seient per treure el sostre del teu cotxe i el vehicle té coixí de seguretat en els seients, no oblidis de desconnectar la bateria abans de desmuntar-perquè el cotxe no detecti que ho has tret, si no ho fas, et saltarà a el panell error de coixí de seguretat.

 

 

 

 

Et pot interessar sobre entapissat de sostre de cotxe:

 

 

COM DESMUNTAR EL SOSTRE DEL COTXE?

 

COM ARREGLAR EL SOSTRE CAIGUT DEL COTXE?

 

PREU DE ENTAPISSAR EL SOSTRE DEL COTXE A BARCELONA

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde