Entapissar sostre de cotxe a Barcelona

 

Cada vegada ens vénen més clients amb el problema de l'sostre despenjat o caigut del seu cotxe. Molts ens pregunten si es pot fer alguna cosa sense pagar per una tela nova, si no, fer alguna cosa amb el sostre que ja tenen. Per desgràcia això no es pot arreglar simplement enganxant la tela de l'sostre ja que el problema és que l'escuma entre la tela i el sostre es descompon el que produeix que la tela es vagi caient i despenjant.

 

 

Es preguntarà, per què amb el pas de temps el sostre del seu cotxe cau? Això generalment es deu a la humitat i les altes temperatures.

 


 

 

Per obtenir un resultat efectiu i bonic a la vista, el sostre s'ha de desmuntar, s'ha de treure la tela vella, s'ha de netejar la superfície de sostre de tota l'escuma sobrant, treure tots els desperfectes i només després aplicar la tela nova.
 
 
 
Això, el que es veu a la foto de color taronja és l'escuma que s'ha desprès de la tela de sostre. Aquesta escuma ja no ens serveix, s'ha de netejar per poder procedir a canviar la tela de l'sostre del seu cotxe.
 
En el cas que no la netegem, enganxar la tela foam nova no servirà de res, quedarà un nyap amb irregularitats i es tornarà a caure en breu. 

 

A la foto següent mostrem la superfície de sostre de l'cotxe, després d'haver netejat tota la superfície de sostre. Ara ja està preparat per a entapissar amb la nostra tela nova foam.


 

 

Al taller de tapisseria Pro-Service.cat cuidem cada detall, tenim gran varietat de materials per al entapissat de sostre de cotxe.

 

 

Darrerament, està molt de moda fer el entapissat de sostre de l'cotxe a Alcantara. És un material molt resistent i agradable tant per la vista com per al tacte. És unpoco més car de l'material habitual però li encantarà.

 

 

També és molt comú i molts clients ens demanen colors foscos per al entapissat del seu sostre, això es deu al fet que en un gris més fosc no es veuen les difrents taques i el entapissat es manté durant més temps net.

 

 

Preu i garantia per entapissar el sostre a Barcelona:

 

En Pro-Service.cat donem garantia en tots els nostres treballs i serveis de tapisseria de cotxe a Barcelona.
 
 
 
Els preus de l'entapissat varien segons el model de cotxe, de si hi ha sostre panoràmic, etc.


 

 

 

Més informació sobre entapissat de sostre a Barcelona:

 

COM DESMUNTAR EL SOSTRE DEL COTXE

 

¿ES POT ARREGLAR EL SOSTRE CAIGUT DEL COTXE?

 

TELA FOAM PER ENTAPISSAR EL SOSTRE DEL COTXE

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde