Entapissat de sostre

En el nostre taller de tapisseria "Pro Service" pot entapissar i retapizar el sostre del seu cotxe a Barcelona. Recuperem el seu aspecte nou i atractiu.

 

          

 

 

El nostre equip de tècnics experts, són capaços de realitzar processos d'entapissat complexos, millorant així l'aspecte del seu cotxe. Treballem només amb materials de qualitat, provats ja anteriorment. Els materials més comuns per entapissar el sostre a Barcelona són el alcantara, la ecopell i la pell natural.

 

          

 

 

El alcantara (camussa sintètica) és un material durador, resistent a l'desgast, fàcil de netejar, no es descoloreix exposat a el sol, a l'estiu no s'escalfa ia l'hivern conserva la calor. Oferim una gran selecció de colors i textures per entapissar el sostre de el cotxe a alcantara. Si s'utilitza la pell natural al entapissat de sostre, aquest es transforma, transfereix una imatge de respecte i luxe. Per tant, aquest material el seleccionen els conductors que valoren l'estètica i la seva comoditat. La pell és molt resistent i de llarga durada en l'ús. La pell artificial és l'opció més econòmica per entapissar el sostre de l'cotxe. Aquesta, amb el pas el temps, no perd la seva elasticitat.

 

 

             

 

 

Amb nosaltres, obtindrà la solució perfecta per entapissar el sostre del seu cotxe a Barcelona, d'una forma original i única, totalment personalitzada.

 

Més informació sobre entapissat de sostre a Barcelona:

 

COM DESMUNTAR EL SOSTRE DEL COTXE

 

ES POT ARREGLAR EL SOSTRE CAIGUT DEL COTXE?

 

TELA FOAM PER ENTAPISSAR EL SOSTRE DEL COTXE

 

 

 
 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde