On comprar la tela per entapissar el sostre de l'cotxe a Barcelona?

Sempre és recomanable deixar fer el entapissat de l'sostre del teu cotxe als professionals de sector. Al taller Pro - Service.cat a Barcelona donem 100% garantia per a tots els entapissats que realitzen els nostres tècnics. D'altra banda, també oferim a la venda les nostres teles foam per al entapissat professional de sostre.

 

 

                 

 

 

Tingues present que aquesta tela caiguda de sostre no es pot arreglar o enganxar de nou, s'ha de canviar tota la tela. Aquesta tela es coneix com Tela Foam o Tela Foamizada. Quan el sostre està caigut, el que ha passat es que l'escuma s'ha enlairat de la tela. El procés a seguir per aconseguir un sostre perfecte és tornar a entapissar després d'haver netejat tota la superfície de sostre de l'escuma vella amb un dissolvent especial per a això. És un procés molt delicat i per això és millor deixar fer-ho als professionals de l'taller de tapisseria Pro - Service.cat

 

                   

 

 

A continuació si clica a la imatge, té un enllaç on s'explica per etapes tot el procés d'entapissat de el cotxe:

 

                  

 

 

Sempre podràs comptar amb les recomanacions dels nostres professionals. No deixis que el sostre del teu cotxe toc teu cap i contacta ja a l'677.305 462. Obrim de dilluns a dissabte i fins i tot alguns diumenges i festius.

 

Més informació sobre entapissat de sostre a Barcelona:

 

COM DESMUNTAR EL SOSTRE DEL COTXE

 

ES POT ARREGLAR EL SOSTRE CAIGUT DEL COTXE?

 

TELA FOAM PER ENTAPISSAR EL SOSTRE DEL COTXE

 

 

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde