Canvi de pneumàtics i llantes

Ha arribat el moment de canviar les rodes de l'cotxe? Poseu-vos en contacte amb el taller mecànic "Pro Service", li resoldrem tots els dubtes i li presentarem les millors opcions de canvi de pneumàtics a Barcelona, sempre a el millor preu. A l'hora d'escollir unes bones rodes per al cotxe, és molt important comptar amb l'assistència d'un tècnic expert.

 

 

 

Sempre que tingui la sensació que el cotxe no respon amb rapidesa o quan vostè noti un desgast pronunciat a l'exterior o interior de l'pneumàtic, significarà que és temps de canviar els pneumàtics. La revisió dels pneumàtics es recomana cada 10.000 km.

 

 

 

 

Hem de tenir els pneumàtics i les llantes de el cotxe en perfecte estat ja que ells - proporcionen estabilitat a l'adreça de el vehicle. El pneumàtic suporta el vehicle quan està parat, però també en moviment, les llantes de el cotxe han de resistir a les transferències de càrregues en l'acceleració i la frenada. El pneumàtic de el cotxe suporta més de 50 vegades el seu pes. A més s'encarrega de l'amortiment dels cops.

 

 

 

 

Al taller mecànic "Pro Service" sabem que no sempre es disposa de el temps i dels mitjans necessaris per dur a terme aquest control continu, per això, li oferim de forma gratuïta un control visual de l'estat dels seus pneumàtics i les seves llandes de el cotxe.

 

 

 

 

A més, els nostres experts, poden encarregar-se de les inspeccions regulars dels pneumàtics i de les llantes del seu cotxe.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde