Entapissar les portes de cotxe

desde 1 día

+34 677 30 54 62

 

 


L'explotació intensiva de l'cotxe produeix desgast dels materials de l'interior del seu saló de l'cotxe. La part interior de les portes de l'cotxe està més exposada a embrutar i a patir de danys mecànics a l'fregar-la.

 

 

 

 

La presència de deformacions, abrasions, brutícia i el deteriorament per antiguitat, són les causes més comunes per a la renovació de la tapisseria de les portes de l'cotxe. El tapissat es realitza sempre tenint en compte les preferències i els desitjos de client. Volem que gaudeixi del seu cotxe, per això l'ajudem a confeccionar l'interior de la forma més exclusiva i personal.

 

 

 

 

Amb els especialistes de l'taller "Pro Service" té la possibilitat de crear un disseny únic i personal de la tapisseria de les portes de l'cotxe a Barcelona. Els nostres experts poden donar-li diverses idees i esbossos en funció dels seus desitjos i necessitats, de el model i disseny de l'cotxe.

 

                      

 

 

Materials per a entapissar les portes a Barcelona, a "Pro Service.cat":

 

El taller mecànic "Pro Service" utilitza només materials resistents i de qualitat per a la tapisseria de les portes de cotxe a Barcelona. Els materials més populars per a això, són el alcantara i la pell. Són materials amb unes excel·lents propietats. Molt fàcils de netejar, no es descoloreixen a l'exposició a el sol, a la temporada d'estiu no s'escalfen ia l'hivern retenen la calor.

 

 

                      

 

 

 Disseny i elecció de l'material per entapissar les portes:

 

Els nostres experts sempre estan disponibles per a guiar en l'elecció i combinació dels materials per entapissar les portes del seu cotxe a Barcelona.
 
Si encara no té clar el disseny, els professionals de "Pro service" l'ajudaran realitzant un esbós a partir dels seus desitjos i necessitats.

 

 

 

 

Preu i el temps per entapissar les portes de l'cotxe:

 

El preu i el temps de treball en la tapisseria de les portes dependran dels materials i el disseny escollits.

 

 

                      

 

 

Garantia d'entapissar les portes a Barcelona, a "Pro-Service.cat":

 

Gràcies a la utilització de materials de màxima qualitat, equips d'última generació i el treball d'un personal experimentat, li donem una garantia per a tot tipus d'entapissat de les portes de cotxe a Barcelona.
 
El taller de tapisseria a Barcelona "Pro Service" li garanteix el compliment de tots els requisits i desitjos de el client de la forma més eficaç i en el menor temps possible.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde