Reparar carrosseria de cotxe

L'ús continu de l'cotxe comporta l'aparició de diferents danys de la carrosseria que poden ser causats per aparcaments o entrades a garatges de manera descuidada, també poden aparèixer danys per cops d'objectes estranys (com pedres que volen de sota les rodes). Hi pot haver trencaments procedents d'accidents de trànsit i xocs, per a la seva restauració es requereix un treball més complex.
 
 
 
Fins i tot tenint danys menors, es recomana prendre mesures oportunes per reparar-los. Si hi ha danys a la pintura de el cotxe, s'augmenta significativament la probabilitat que aparegui oxidació. Això, posteriorment comportarà reparacions més complexes amb uns costos més elevats.

 

 

 

 

És preferible realitzar la restauració de la carrosseria de l'cotxe en un centre especialitzat, ja que en el cas d'un mal treball, perilla la seguretat dels passatgers de l'cotxe. A més, aquest tipus de reparació, com la restauració de la geometria de el cos de l'cotxe, requereix equips professionals, ja que en cas contrari l'recuperar els paràmetres originals de fàbrica de l'cotxe és una cosa impossible.
 
 
 
El taller mecànic "Pro Service" és un centre de reparació de carrosseries a Barcelona d'alta qualitat, tots els nostres tècnics són especialistes en el seu treball. Per executar les diferents tasques, s'utilitzen les millors eines i màquines, gràcies a les quals es garanteix la màxima qualitat en cada treball realitzat.

 

 

                       

 

 

Tipus de reparació de carrosseries a Barcelona, al taller "Pro Service":

 

El nostre taller "Pro Service" té la possibilitat de realitzar reparacions de carrosseria a Barcelona, ​​de diferent dificultat. Des de petits rascades fins a una completa restauració de el cos deforme de l'cotxe.
 
A més, oferim:
 
 
 
· Reparacions locals de carrosseria, que poden incloure la reparació d'ales, para-xocs, diferents seccions de la carrosseria, capó, portes, maleter i sostre.
 
 
 
· Eliminació de bonys de carrosseria (es pot dur a terme sense necessitat de desmuntar les peces, el que redueix el cost i estalvia temps), rascades, encenalls.
 
 
 
· Restauració de la geometria de el cos de cotxe a Barcelona. Totes les operacions i accions es porten a terme amb un equip especialitzat. Els càlculs es realitzen amb un programa informàtic oficial, amb això es garanteix el compliment de tots els requisits de la configuració de fàbrica.
 
 
 
A l'acabar el treball, serà impossible determinar que la carrosseria va estar deformada.

 

 

 

En el nostre taller mecànic "Pro Service" es ralizan els arranjaments de tots els elements de la carrosseria:
 
 
 
· Para-xocs
 
· Capó
 
· Parafangs
 
· Carrosseria
 
· Sostre
 
· Portes
 
· Maleter
 
· Reconstrucció de la geometria
 
· Etc.

 

                      

 

 

Etapes de la reparació de la carrosseria a Barcelona:

 

Perquè la reparació de carrosseria sigui de qualitat, els tècnics de "Pro Service" examinaran acuradament cada detall danyat del seu cotxe. S'han d'inspeccionar els signes de corrosió, bonys, ratllades, els buits entre les diferents peces, etc. En el cas que sigui necessària una recuperació total de la geometria de el cos de l'cotxe, es veuran les parts que podran ser arreglades i les que hauran de ser reemplaçades per unes de noves. El preu serà calculat per la feina final que s'hagi de realitzar.
 
 
 
 
 
En la majoria dels casos, reparar la carrosseria a Barcelona, ​​implica les següents etapes:
 
 
 
· Avaluació de l'estat dels elements danyats i el seu enfonsament.
 
 
 
· Neteja, redreçament i aplanament. Si cal, es recupera la geometria (Es porta a terme en el procés de reparació de l'capó, les portes i / o al maleter).
 
 
 
· Preparació i posterior pintura dels elements reparats de el cotxe.
 
 
 
· Instal·lació de l'element reparat i pintura en el lloc precís de l'cotxe.
 
 
 
 
 
A més, per eliminar les bonys no sempre és necessari desmuntar el cotxe. Els tècnics de l'taller "Pro Service" posseeixen eines especialitzades per dur a terme les correccions oportunes des de l'interior.
 
En el moment de pintar l'element danyat o la carrosseria sencera, l'elecció de la color es fa a través d'un programa informàtic oficial. Això garanteix la total semblança de el color amb el de la fàbrica.

 

 

                      

 

 

Preu d'arreglar la carrosseria a Barcelona, al taller "Pro-Service.cat":

 

Sobre els preus de reparació de carrosseria de l'cotxe influeixen diversos factors:
 
 
 
· La marca de l'cotxe
 
· El tipus de fallada i la seva complexitat
 
· El volum de treball
 
· Materials utilitzats
 
· Els equips utilitzats per a la reparació
 
 

Garantia i temps de realització:

 

Independentment de la complexitat de treball realitzat, el taller "Pro Service" li garanteix que la reparació de carrosseria s'executarà amb un nivell superior de l'estimat. Sempre tenint en compte els desitjos i preferències dels nostres clients.

 

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde