Sistemes de seguretat cotxe

Els sistemes de seguretat habituals, en la majoria dels casos no permeten protegir el vehicle totalment contra robatoris o obertures amb finalitat d'emportar-se algun element deixat al cotxe o algun dispositiu. Naturalment, tots els fabricants d'automòbils presten sistemes de seguretat de cotxes eficaços. Tot i això, la instal·lació d'uns sistemes de seguretat més complexos i de major qualitat, impliquen un preu superior de l'cotxe. Per això, la gran majoria de vehicles estan equipats amb sistemes de seguretat simples amb les funcions principals bàsiques.
 
 
 
 
 
L'ús diari de el vehicle en àrees urbanes, implica aparcar el cotxe a prop de la feina, a la tarda quan tens una reunió el deixes en el primer lloc lliure que trobes, a la nit quan surts a prendre alguna cosa ho aparques a prop de el lloc on has quedat , etc. Totes aquestes situacions impliquen la possibilitat d'aparcar el teu cotxe en zones urbanes sense vigilància. Hi ha una elevada probabilitat que intentin obrir el cotxe per robar un element o objecte deixat al seu interior. Per això, cal establir un sistema de seguretat eficaç i de qualitat, perquè després no surti més car.
 
 
 
 
 
Els tècnics professionals de taller mecànic "Pro Service" seleccionaran la millor manera de protegir el seu vehicle, depenent de la marca de l'cotxe i dels desitjos de client. També es poden instal·lar elements de seguretat de forma individual. Suggerim:

 

 

 

 

 

Gran varietat d'opcions d'alarma de cotxe a Barcelona, al taller "Pro Service":

 

Les simples, generalment inclouen sistema d'il·luminació i so, també disposa de diversos tipus de panys.
 
 
 
Bilateral (és a dir, amb funció de retroalimentació). És un sistema senzill i funcional, té una gran varietat de notificacions a llarga distància.
 
 
 
Amb auto-llançament. L'avantatge principal d'aquesta opció és la capacitat d'arrencar el motor a distància i és poder controlar l'estat de l'cotxe a través de telèfon.
 
 
 
Digital, combina les característiques servicials i de antirobatori.

 

 

Sistemes d'antirobatori mecànics:

 

Instal·lar una alarma amb el sistema mecànic d'antirobatori, implica la presència d'bloquejos mecànics de diferents elements de l'cotxe (els frens, el volant, el capó). La seva presència és més eficaç i útil amb la presència de l'alarma electrònica.

 

 

Sistema d'antirobatori amb etiquetes:

 

El sistema de antirobatori amb etiquetes a Barcelona, permet desactivar l'alarma de forma automàtica. Si en el moment d'intenció de robatori o obertura de l'cotxe, l'etiqueta està fora de l'àrea de lectura, salta l'alarma i el conductor rebrà una alarma en el seu dispositiu mòbil. A més és possible bloquejar el motor en el cas que salti l'alarma.
 
 
 
L'elecció i instal·lació d'alarmes de cotxe a Barcelona, al taller "Pro Service" proporcionaran una protecció fiable contra el robatori de el vehicle i el seu bon funcionament durant un llarg període de temps.

 

 

Garantia:

 

La garantia en la instal·lació dels sistemes de seguretat i alarmes és de 6 mesos.

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde