Entapissat de vaixells

Taller de tapisseria "Pro Service" realitza entapissat nàutic de iots a Barcelona. Ens encarreguem tant de el disseny i confecció de l'entapissat nàutic com de la reparació de l'entapissat dels  vaixells.

 

 

 

 

Especial atenció li donem a la tapisseria nàutica exterior. Són els elements que es troben més exposats a les condicions mediambientals com la pluja, l'aigua de la mar, la salnitre i el sol. Aquests components són abrasius i poden desgastar la tapisseria externa de l'iot.

 

 

 

 

Els nostres especialistes de tapisseria s'encarreguen de reparar el entapissat de l'iot. A més podem dissenyar i confecciar el entapissat nàutic de l'iot. El confeccionem de forma totalment personalitzada i a mida. Els materials utilitzats per entapissar el iot a Barcelona, al taller de tapisseria "Pro Service" són teixits 100% U.V., molt resistents, amb llarga durabilitat i àmplia comoditat.

 

 

 

Respecte a la tapisseria interior de l'iot disposem d'àmplia gamma de teixits com xenilles, pells, microfibres i polipells. Tots aquests materials de tapisseria nàutica estan disponibles en diferents colors per confeccionar la que més s'adapti al seu estil i gust. La tapisseria interior de l'iot s'ha de cuidar i hem de tenir en compte cada detall ja que és l'espai on més hores es passa en un iot.

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde