Entapissat de quadre de comandament

desde 1 día

+34 677 30 54 62

 

 


Els conductors, que passen molt de temps a l'volant, sempre tracten de fer la conducció de el cotxe més còmoda i ajustar tots els elements al seu gust i confort. Després de tot, quan els dispositius estan a mà i el saló és còmode, resulta més fàcil concentrar-se a la carretera. En aquest cas, la clau està en tenir en perfectes condicions el quadre de comandament de l'cotxe, on es mostren tots els controls i veiem l'estat de el vehicle.

 

 

Moltes vegades, després de comprar un cotxe, no ens agrada de l'tot el seu disseny o no ens convenç el color de el quadre de comandament. A més, amb el temps poden aparèixer esgarrapades, estelles i taques, tot això redueix l'atractiu de l'interior del nostre cotxe.
 
 
 
Per canviar l'aspecte extern de l'quadre de comandament, la millor opció és entapissar. Aquest tipus d'entapissat es considera el més complicat, per les seves diferents formes, a que s'han de desconnectar alguns cables de control de l'cotxe i que també es desendolla el desplegament de l'airbag.
 
 
 
Els nostres especialistes coneixen tots els detalls de l'procediment. Una altra gran avantatge del nostre taller mecànic "Pro Service" és la gran selecció de materials per entapissar el quadre de comandament de l'cotxe a Barcelona. Creem una imatge única per a cada entapissat de el quadre de comandament de cotxe. Els nostres dissenyadors a la vostra disposició per crear un esbós amb el seu disseny, sempre tenint en compte els seus desitjos, preferències i el model de cotxe.

 

 

                     

 

 

Opcions per entapissar el quadre de comandament a Barcelona, a "Pro Service.cat":

 

Els millors materials per al entapissat de quadre de comandament a Barcelona, són la pell, el alcantara i la ecopell. Són capaços de transformar la imatge del seu quadre de comandament d'una forma magnífica, millorant l'aspecte interior del seu cotxe. Són materials d'unes característiques i que asseguren un llarg període d'ús. La pell i el alcantara són fàcils de netejar i mantenir, no es descoloreixen exposats a el sol, no absorbeixen olors i no es dilaten.
 
 
 
Al taller mecànic "Pro Service.cat" és possible entapissar el quadre de comandament a Barcelona, sencer o parcialment.
  

 

Disseny i elecció de l'material per entapissar el quadre de comandament a Barcelona:

 

Els nostres experts sempre a la vostra disposició per guiar-lo en l'elecció i combinació dels materials i colors per entapissar la seva quadre de comandament de l'cotxe.
 
 
 
Si encara no té clar el disseny, els professionals de l'taller "Pro Service" l'ajudaran a realitzar un esbós a partir dels seus desitjos i necessitats. Tindrà la solució perfecta per entapissar el quadre de comandament de l'cotxe a Barcelona, d'una forma original i única, totalment personalitzada.

 

 

                     

 

 

Preu i el temps d'entapissar el quadre de comandament a Barcelona, a "Pro Service.cat":

 

El preu de l'entapissat del seu quadre de comandament varia segons l'elecció de l'material i la dificultat de el disseny i treball a realitzar.
 
 
 
El temps necessari per entapissar el quadre de comandament de l'cotxe és d'un mínim de 2 dies.

 

 

Garantia d'entapissar el quadre de comandament a Barcelona, a "Pro Service.cat":

 

Gràcies a l'exclusiva utilització de materials de màxima qualitat, equips d'última generació i el treball d'un personal experimentat, li donem una garantia per a tot tipus d'entapissat de el quadre de comandament de cotxe a Barcelona.
 
 
 
El taller mecànic "Pro Service.cat" li garanteix el compliment de tots els requisits i desitjos de el client de la forma més eficaç i en el menor temps possible.

 

Pregunta o vol consultar alguna cosa? Escriu-nos

   
 
show feedback close
whatsapp mail

Contactar

Rellene el formulario y nuestro especialista pondra en contacto con Usted.

Mensaje enviado con éxito.

se produjo un error, intente nuevamente más tarde